U bent hier

Portfolio

MilcuraEsferaOntwikkeling van totaalvergunningverleningpakket voor gemeenten, volgens de nieuwe wetgeving. Techniek in ASP.net MVC met browser plugged in Javascripts als Ajax en Jquery.
Cyber AdviseursCyberShareOntwikkeling van gedeelde omgeving voor gezamenlijk gebruik van documenten. Techniek in ASP.net en Jquery.
 CyberPlanningOntwikkeling van vrij te benaderen planning-omgeving voor gebruik van alle medewerkers, gekoppeld aan het interne Accountancy- en CRM-systeem. Techniek in ASP.net MVC met browser plugged in Javascripts als Ajax en Jquery.
Stacon PlaatbewerkingOrderboekOntwikkeling van totaalpakket voor offertes, orders, voorraadbeheer en relatiemanagement, gekoppeld aan interne accountancy-systeem. Omgeving in MS Access 2007.
Right MarktonderzoekRight DatabaseUitbreidingen op bestaand op MS Access gebaseerd Client Relation Management Systeem.
 Right-OnlineUitbreidingen op de actieve CMS-based web-pagina.
 Website (allesovermarktonderzoek.nl)

Hosting en alle internet technieken voor de nieuwe website in een nieuwe cms.

 Website (rightmarktonderzoek.nl)

Hosting en alle internet technieken voor de nieuwe website in een nieuwe cms.

RS-ContractingRS-OnlineWijzigingen en toevoegingen aanbrengen in functionaliteiten van de Online Web Applicatie van RS Contracting, gekoppeld aan het interne relatiesysteem.
 AdressenWijzigingen en toevoegen aanbrengen in functionaliteiten van de relatie beheer database, geschreven in MS Access.
Wero SystemsCARDSOntwikkeling van het Call en Aktie Registratie Systeem, tbv het registreren van inkomende aanvragen en opvolgende acties van de ICT-dienstverlening. Totaal in ASP.net MVC opgezet.
 Website (wero.nl) De website van Wero Systems